Az Ön neve:
Az Ön e-Mail címe:
 

iKreator megoldások

:: Internet

Az iKreator teljes körű, több nyelvű internetes megjelenést biztosít a vállalkozásának, ráadásul cége honlapját programozói ismeretek nélkül frissítheti. Szövegeket, hírleveleket, online kérdőíveket szerkeszthet egyszerűen és gyorsan, technikai ismeretek nélkül. A szolgáltatás (software, szerver, karbantartás és üzemeltetés) központi Internet-szervereken fut.

:: Kommunikáció

Így az egész világon elérhető egy Internet-csatlakozás segítségével. Az automatizált megoldások révén gyorsan és egyszerűen készíthet űrlapot, hírlevelet, vagy reklámakciót, menedzselhet saját Internet- áruházat és automatikusan feldolgozhatja a beérkezett megrendeléseket.

:: Többet nyújt Ügyfelének...

E-mail postafiókot gyorsan és könnyedén létrehozhat, módosíthat az interneten – technikai ismeretek nélkül – akár a titkárnője is. A webmail szolgáltatás révén helytől függetlenül, bárhonnan olvashat és küldhet e-maileket. Az iKreator moduláris felépítésű, integrált szolgáltatáscsomag, levelezőrendszerrel, domain hosting-gal, webdesign-nal és online marketing eszközökkel.

:: ...és Önnek.

A rendszer moduláris felépítésének köszönhetően mindenkor a vállalkozás igényeihez mérten gazdaságosan és gyorsan testreszabható, vagy bővíthető. Az iKreator folyamatosan fejlesztett és felügyelt rendszere 24 órás üzembiztonságot és vírusvédelmet garantál.


ikreator_csomagok.pdf
[149 638 bytes]
PDF dokumentum

Nyitólap
Megoldások
Referenciák
Kapcsolat

Magyar
Deutsch